Noutati

Partener MedLife Ploiesti/Prahova

25-08-2014Dorim sa va anuntam ca incepand cu data de 01.08.2014, am incheiat un contract cu hyperclinica nationala MedLife, in vederea prestarii serviciilor stomatologice tuturor angajatilor din Prahova, ce beneficiaza la locul de munca de aceasta asigurare medicala prin cardul de sanatate MedLife.

Pacientii vor beneficia de un detartraj + periaj & consultatie GRATIS, o data pe an, de asemenea, un discount de 20% din pretul tuturor manoperelor stomatologice efectuate.
Pacientii sunt rugati sa se prezinte cu buletinul si cardul MedLife.
Va asteptam!


Site nou - Implant Dentar Ploiesti

01-06-2013

Am lansat un nou site, unde veti putea gasi absolut toate informatiile necesare in vederea primirii unui implant dentar!
- Cum se igienizeaza
- Ce trebuie sa faceti inaintea primirii unui implant dentar
- Toate informatiile cu filmulete demonstrative
- Prezentarea unor cazuri efectuate la noi in cabinet

Click aici: IMPLANT DENTAR PLOIESTI


Preturi dentist Ploiesti

10-04-2012

Pentru a fi cât mai uşor de înţeles, vă oferim ca exemplu tarifele celor mai des utilizate tratamente. Pentru informaţii suplimentare referitoare la toate celelalte manopere vă rugăm să nu ezitaţi să sunaţi, pentru a vă lămuri exact.

Extracţie dentară (monoradicular/pluriradicular)- 60-80 RON

Tratamentul include:

1. Diagnostic pe baza unei consultaţii în vederea extracţiei dentare (radiografie, examen clinic)

2. Anestezie loco-regională

3. Extracţia propriu-zisă a dintelui

4. Pansamentul steril al plăgii

5. Chiuretarea alveolei de țesutul de granulație (infecția)
- sutura, in caz ca este necesar (cazul in care extractia a fost complicata, costand 120 RON)

6. Primirea indicațiilor post-extracționale

Obturaţie fotopolimerizabilă cu material compozit de înaltă calitate (plombă de culoarea dintelui) – 60-120 RON (în funcție de localizarea sau mărimea plombei)

Tratamentul include:

1. Diagnostic pe baza unei consultaţii în vederea unei obturaţii dentare (radiografie, examen clinic)

2. Anestezie loco-regională

3. Îndepărtarea dentinei alterate şi pregătirea dintelui pentru obturaţie

4. Aplicarea de diferite substanţe (hidroxid de calciu, liner etc), în caz de nevoie şi în funcţie de mărimea cavităţii.

5. Obturaţia propriu-zisă cu compozit fotopolimerizabil (cu un aparat special cu lumină ultravioletă) de înaltă calitate

6. Adaptarea, lustruirea şi finisajul obturaţiei

Extirparea vitală (tratament de canal sau scoaterea nervului) – 70-90 RON (în funcție de numărul canalelor radiculare)

Tratamentul include:

1. Diagnostic pe baza unei consultaţii în vederea tratamentului de canal (radiografie, examen clinic și anamneză)

2. Anestezia loco-regională

3. Îndepărtarea cariei în totalitate din prima ședință

4. Scoaterea nervului şi pregătirea canalelor pentru obturaţia de canal

5. Pansament antiseptic

*Notă: În cabinetul nostru, atunci când situația clinică o permite (dinte vital, necrotic sau doar cu pulpite seroase), extirparea nervului, obturația de canal și obturația coronară (plomba) se vor face toate într-o SINGURĂ ședință!!! Nu va fi nevoie să veniți de 2-3 sau mai multe ori pentru un dinte… decât în cazul infecțiilor grave/gangrenei (circa 2-3 ședințe de tratament al canalelor radiculare).

Obturatia de canal – 30-50 RON

Tratamentul include:

1. Pregătirea canalelor (izolare, spălare cu hipoclorit de sodiu, EDTA, clorhexidină, acid citric, ser fiziologic, uscare,etc )

2. Obturaţie de canal propriu-zisă cu conuri de gutapercă

3. Pansament provizoriu sau după caz, finalizarea obturației (explicat în nota de mai sus).

Detartraj cu ultrasunete pentru îndepărtarea tartrului de pe dinţi (igienizarea completă profesională a cavității bucale) – 100 RON (ambele arcade dentare)

Tratamentul include:

1. Diagnostic pe baza unei consultaţii

2. Anestezie de contact (spray sau după caz prin infiltrație atunci când există sensibilitate mare)

3. Detartraj cu ultrasunete (aparat special pentru îndepărtarea tartrului fără afectarea ţesuturilor dentare)

4. Periaj profesional cu pastă cu fluor

5. Air Flow Prophy Jet (jet puternic de bicarbonat de sodiu)

6. Primirea instructajului de periaj corect, folosirea aței dentare și a apei de gură, cât și zonele unde trebuie insistat mai bine cu un periaj riguros și corect.

Coroana metalo-ceramică (îmbrăcarea unui dinte sau o punte dentară)

1. Șlefuirea dintelui/dinților cu pregătirea lor pentru amprentare

2. Amprentarea

3. Proba machetei din metal + identificarea culorii dinților naturali vecini

4. Proba lucrarii finale + cimentarea definitivă sau provizorie, după caz.

*Notă: În cabinetul nostru, amprentarea dinților și cimentarea sunt GRATIS, indiferent de lucrarea protetică efectuată!!!

De asemenea, nu uitați să consultați întreaga listă de prețuri pe care o puteți găsi aici: TARIFE CABINET STOMATOLOGIC PLOIEȘTI

În cadrul cabinetului nostru, întregul circuit de apă folosit la aparatură, dar şi în cavitatea bucală a pacientului utilizează apă distilată.

*Radiografiile sunt efectuate la un centru special, acestea neintrând în preț.


Smile Design Simulation

23-03-2012

Am lansat un nou concept, menit sa vina in ajutorul pacientului, legat de problemele sale dentare. Pentru a va putea face o idee sau parere, ca si aspect fizionomic, asupra modului in care se vor efectua tratamentele de reabilitare dentara, am considerat util a introduce aceasta simpla simulare. Si anume, concret: sa presupunem ca aveti o carie pe dintii frontali, dar nu numai, si doriti sa vedeti care va fi rezultatul final – nimic mai simplu. Cu o simpla poza, urmata de o simulare, se poate ajunge la rezultatul final. Sau, vreti sa faceti o albire sau o lucrare dentara sau implanturi sau absolut orice, acum aveti posibilitatea sa vedeti cum va arata in final. Atentie, imaginile vor fi pur informative. La banalele obturatii (plombe), situatia simulata va fi intocmai cu rezultatul final, insa la lucrari, albiri sau alte tratamente ce depind de mult mai multi factori, simularea nu va fi 100% intocmai cu rezultatul final.
Pe scurt, ce presupune Smile Design Simulation:
■ in cadrul consultatiei, se vor efectua un set de poze
■ in decurs de 24 de ore, imaginile vor fi prelucrate si generata simularea. Aceasta poate fi trimisa ori pe e-mail pacientului, ori va putea fi vizionata direct in cabinet.
■ in cazul lucrarilor dentare, se vor putea face ajustari in functie de dorintele pacientului (marime, forma, culoare), pe baza pozei diagnostic

Atentie, Smile Design Simulation se adreseaza in special pacientilor cu probleme estetice/fizionomice, ale dintilor. Intotdeauna v-ati intrebat cum vor arata dintii dupa ce mergeti la dentist? Acum, in Ploiesti, suntem singurul cabinet stomatologic care va ofera aceasta posibilitate!

Obiectul acestui articol are menirea de a incepe o noua abordare, puternic diferita, fata de metodele traditionale de planificare a designului zambetului. Pacientii care incep proceduri de cosmentica dentara sunt adesea evaluati la consultatia initiala. Li se fac fotografii digitale si sunt confectionate modelele de studiu preliminar. In mod normal, software-ul de imagistica dentara este folosit pentru a arata pacientilor rezultatele ce pot fi obtinute. Aceste programe ingenioase pot ajuta pacientii sa constientizeze ce se poate realiza. Bineinteles, trebuie luate intotdeauna masuri de precautie in ceea ce priveste promisiunea facuta in legatura cu rezultatul tratamentului ce este vizualizat digital.

Atentie! Imaginile sunt realizate prin simulare, deci nu sunt tip before & after!
Pentru a va face o parere (filmuletul include de asemenea si realizarea de fatete dentare din ceramica)


Plata lucrari dentare in RATE

12-11-2011

Ati amanat vreodata inceperea unui tratament la medicul stomatolog din cauza lipsei de bani? Bineinteles. Iar timpul trece si situatia se agraveaza. Ati ales vreodata un tratament mai ieftin, in detrimentul celui mai bun, care va garanta o mai mare reusita, tot pentru ca depasea bugetul maxim alocat? Bineinteles.
Acum puteti opta pentru singurul lucru atat de simplu care va poate oferi lucrarea dentara mult visata, mai exact – sistemul de RATE FIXE FARA DOBANDA. Acest sistem atat de larg raspandit aproape in toate marile magazine/lanturi comerciale din tara, vine acum si in sprijinul pacientilor. Nu, nu veti plati niciun leu in plus. Puteti opta pentru plata intre 2 si 5 rate fixe fara dobanda. In acest fel lucrarile dentare atat de scumpe si inaccesibile pentru unii, vor putea deveni realitate.

Bancile partenere unde va veti putea face un card de cumparaturi sunt:

1. BANCA TRANSILVANIA - Mai multe informatii puteti gasi aici, cat si partenerii: STAR-BT Cand efectuati plati cu acest card se acumuleaza puncte bonus de 5% din valoarea tranzactiei, puncte ce vor putea fi folosite oriunde respectivul magazin care are acest sistem implementat. Chiar si la noi in cabinet puteti folosi punctele pentru achitarea altor manopere.


2. GARANTI BANK – Mai multe informatii puteti gasi aici: BONUS CARD Lucrurile sunt identice ca mai sus, la Banca Transilvania.
Urgente stomatologice Ploiesti

24-10-2011

*** SERVICIU URGENTE – Cabinet Stomatologic Ploiesti

Sunt situații care impun tratamente de urgență, în special în weekend-uri cât și în afara orelor de program. Pentru asta cabinetul nostru vă stă la dispoziție, cu mențiunea că prețul perceput pe manopera respectivă este cu 30% mai mare față de tariful aplicat în mod normal!
Durere masea
Ne puteți contacta la numărul de telefon: 0740.313.283 – Dr. Bogdan Rizea