Noutati

Plata lucrari dentare in RATE

12-11-2011

Ati amanat vreodata inceperea unui tratament la medicul stomatolog din cauza lipsei de bani? Bineinteles. Iar timpul trece si situatia se agraveaza. Ati ales vreodata un tratament mai ieftin, in detrimentul celui mai bun, care va garanta o mai mare reusita, tot pentru ca depasea bugetul maxim alocat? Bineinteles.
Acum puteti opta pentru singurul lucru atat de simplu care va poate oferi lucrarea dentara mult visata, mai exact – sistemul de RATE FIXE FARA DOBANDA. Acest sistem atat de larg raspandit aproape in toate marile magazine/lanturi comerciale din tara, vine acum si in sprijinul pacientilor. Nu, nu veti plati niciun leu in plus. Puteti opta pentru plata intre 2 si 5 rate fixe fara dobanda. In acest fel lucrarile dentare atat de scumpe si inaccesibile pentru unii, vor putea deveni realitate.

Bancile partenere unde va veti putea face un card de cumparaturi sunt:

1. BANCA TRANSILVANIA - Mai multe informatii puteti gasi aici, cat si partenerii: STAR-BT Cand efectuati plati cu acest card se acumuleaza puncte bonus de 5% din valoarea tranzactiei, puncte ce vor putea fi folosite oriunde respectivul magazin care are acest sistem implementat. Chiar si la noi in cabinet puteti folosi punctele pentru achitarea altor manopere.


2. GARANTI BANK – Mai multe informatii puteti gasi aici: BONUS CARD Lucrurile sunt identice ca mai sus, la Banca Transilvania.
Urgente stomatologice Ploiesti

24-10-2011

*** SERVICIU URGENTE – Cabinet Stomatologic Ploiesti

Sunt situații care impun tratamente de urgență, în special în weekend-uri cât și în afara orelor de program. Pentru asta cabinetul nostru vă stă la dispoziție, cu mențiunea că prețul perceput pe manopera respectivă este cu 30% mai mare față de tariful aplicat în mod normal!
Durere masea
Ne puteți contacta la numărul de telefon: 0740.313.283 – Dr. Bogdan Rizea