Smile Design Simulation

Am lansat un nou concept, menit sa vina in ajutorul pacientului, legat de problemele sale dentare. Pentru a va putea face o idee sau parere, ca si aspect fizionomic, asupra modului in care se vor efectua tratamentele de reabilitare dentara, am considerat util a introduce aceasta simpla simulare. Si anume, concret: sa presupunem ca aveti o carie pe dintii frontali, dar nu numai, si doriti sa vedeti care va fi rezultatul final – nimic mai simplu. Cu o simpla poza, urmata de o simulare, se poate ajunge la rezultatul final. Sau, vreti sa faceti o albire sau o lucrare dentara sau implanturi sau absolut orice, acum aveti posibilitatea sa vedeti cum va arata in final. Atentie, imaginile vor fi pur informative. La banalele obturatii (plombe), situatia simulata va fi intocmai cu rezultatul final, insa la lucrari, albiri sau alte tratamente ce depind de mult mai multi factori, simularea nu va fi 100% intocmai cu rezultatul final.
Pe scurt, ce presupune Smile Design Simulation:
■ in cadrul consultatiei, se vor efectua un set de poze
■ in decurs de 24 de ore, imaginile vor fi prelucrate si generata simularea. Aceasta poate fi trimisa ori pe e-mail pacientului, ori va putea fi vizionata direct in cabinet.
■ in cazul lucrarilor dentare, se vor putea face ajustari in functie de dorintele pacientului (marime, forma, culoare), pe baza pozei diagnostic

Atentie, Smile Design Simulation se adreseaza in special pacientilor cu probleme estetice/fizionomice, ale dintilor. Intotdeauna v-ati intrebat cum vor arata dintii dupa ce mergeti la dentist? Acum, in Ploiesti, suntem singurul cabinet stomatologic care va ofera aceasta posibilitate!

Obiectul acestui articol are menirea de a incepe o noua abordare, puternic diferita, fata de metodele traditionale de planificare a designului zambetului. Pacientii care incep proceduri de cosmentica dentara sunt adesea evaluati la consultatia initiala. Li se fac fotografii digitale si sunt confectionate modelele de studiu preliminar. In mod normal, software-ul de imagistica dentara este folosit pentru a arata pacientilor rezultatele ce pot fi obtinute. Aceste programe ingenioase pot ajuta pacientii sa constientizeze ce se poate realiza. Bineinteles, trebuie luate intotdeauna masuri de precautie in ceea ce priveste promisiunea facuta in legatura cu rezultatul tratamentului ce este vizualizat digital.

Atentie! Imaginile sunt realizate prin simulare, deci nu sunt tip before & after!
Pentru a va face o parere (filmuletul include de asemenea si realizarea de fatete dentare din ceramica)