Lista ape de gura si prospectele lor

Care este cea mai buna apa de gura in anul 2021? Apa de gura fara alcool? Apa de gura naturala (bio)? Apa de gura zilnica? Pateaza clorhexidina?

Găsiți in rândurile ce urmează, o listă completă, detaliată, inclusiv prospectele integrale ale tuturor apelor de gură existente la ora actuală.
Ape de gură fără alcool, ape gură pentru fumători, ape de gură post intervenții chirurgicale, ape de gură speciale pentru vegetarieni/vegani, ape de gură naturale (plante), ape de gură pentru copii, etc.

1) Ossidenta Apa de gura cu aroma de menta /cirese

Actiune:

Clorhexidina  este un agent antimicrobian cu spectru larg, folosit ca atat ca mijloc profilactic pentru controlul placii bacteriene cat si pentru prevenirea si tratarea afectiunilor gingivale.
Utilizare:
Umpleti capacul dozator cu apa de gura pana la marcajul de 10 ml si clatiti gura timp de 1 minut.
Se utilizeaza de 1-2 ori pe zi.
A nu se inghiti!
A nu se lasa la indemana copiilor!
Ingrediente: Apa, glicerina, alcool denat, sorbitol, digluconat de clorhexidina solutie 20%, poloxamer, aroma.
Prezentare:
300 ml

Producator:
Biofarm

2) Corsodyl Apa de Gura

Descriere
Compozitie si Mod de Prezentare
Clorhexidinum 0.2 gr /100 ml.

Flacon 300 ml.

Indicatii Terapeutice
Se recomanda pentru :
– tratamentul si prevenirea gingivitei(semnul obisnuit este sangerarea gingiilor la periajul dentar)
– Pre si post chirurgie parodontala
– Ulceratii orale recurente, afte, stomatite protetice
– infecti sau susceptibilitate la infectii cu Candida albicans
– Pacientii cu carii rampante sau cu risc crescut de dezvoltare al cariilor
– Adjuvant in igiena orala

Precautii in Administrare
A nu se inghiti.

Mod de Administrare
5 ml de 2 ori pe zi.

Forma de Prezentare
Flacon cu apa de gura continand clorhexidinum 300 ml.

Corsodyl daily defence – 500ml

Apa de gura Corsodyl daily defence – 500ml

CORSODYL-APA DE GURA-500ml-cu MENTA

 Actioneaza timp de pana la 12 ore impotriva bacteriilor;contine fluor pentru intarirea dintilor si prevenirea cariilor;ajuta la reducerea respiratiei urat mirositoare cauzata de bacteria;are grija de gingiile dumneavoastra! Bacteriile pot dezvolta placa-o cauza majora a problemelor gingiilor si a cariilor.Cea mai buna metoda pentru a proteja dintii si gingiile este o buna igiena orala. Aceasta apa de gura contine un ingredient antibacterial care ajuta la reducerea placii mai efficient decat numai spalarea dintilor.Pentru mentinerea zilnica a dintilor si gingiilor sanatoase folositi impreuna cu pasta de dinti Corsodyle. Mod de folosire: clatiti gura timp de 30 secunde cu 10ml(semnul de pe capacul pentru dozare)o data sau de doua ori zilnic dupa spalarea dintilor.Nu inghititi si nu clatiti gura cu apa. AAtentie!Nu se recomanda copiilor sub 6 ani.Pastrati la loc sigur si nu lasati la indemana copiilor.Pot aparea decolorari temporare ale dintilor,care pot fi inlaturate prin spalarea de 2 ori pe zi a dintilor sau de catre dentist. Puteti evita patarea daca nu consumati ceai,cafea sau vin rosu,mai ales in prima ora dupa folosirea apei de gura,si prin spalarea pe dinti de 2 ori pe zi. Opriti folosirea imediat si cereti sfatul medicului daca apar iritatii,inflamari ale gurii sau a fetei si daca aveti dificultati cu respiratia.Aceste simptome pot fi simptomele unor reactii alergice foarte rare.

3) Listerine

Producator: Johnson & Johnson Inc USA

Listerine ucide bacteriile ce cauzeaza respiratia urat mirositoare, fiind in special eficienta impotriva problemelor cauzate de alimentele si bauturile cu miros puternic, precum usturoiul si cafeaua.

Utilizata de doua ori pe zi, apa de gura completeaza igiena orala, lasandu-va respiratia proaspata, dintii curati si gingiile sanatoase.

Placa este o cauza majora a bolilor gingivale. Formula puternica a apei de gura Listerine, plus un periaj regulat, reduce in mod semnificativ acumularea placii (demonstrat clinic).

Administrare:

Este eficienta in special dimineata si dupa fiecare periaj. Turnati 20ml (aproximativ doua treimi de capac) in capac si clatiti gura aproximativ 30 de secunde, faceti gargara si scuipati.
Clatiti capacul dupa utilizare.
Compozitie:

Apa, Alcool, Sorbitol, Poloxamer 407, Benzoic Acid, Eucalyptol, Mentol, Thymol, Methyl Salicylate, Aroma, Sodium Saccharin, Sodium Benzoate CI42053, CI47005.
Precautii:
A nu se folosi de catre copiii sub varsta de 12 ani. Nu utilizati daca la cumparare sigiliul recipientului este perforat. Nu inghititi. Apa de gura poate deveni tulbure la frig, insa proprietatile antiseptice nu sunt afectate. Nu diluati. Daca problemele persista mai mult de cateva zile, consultati medicul. Tineti departe de copii.
Prezentare ambalaj: 250 ml.

LISTERIN “SMART RINSE “-500ML-apa de gura-MILD BERRY-pentru copiii peste 6 ani.

Modul usor si placut de a proteja dintii. Protejaza impotriva cariilor;curate acolo unde peria de dinti nu ajunge; fara alcool;fara zahar.Apa de gura cu fluor care protejaza impotriva cariilor folosita de doua ori pe zi dupa spalarea dintilor.Contine fluor, care intareste smaltul dintilor si protejaza impotriva cariilor cu 40% mai mult decat doar spalarea dintilor.Ucide bacteriile,cauza majora a placii si a bolilor gingiilor;ajunge la dinti,gingii si limba;curate toata gura. Elimina ceea ce peria de dinti singura nu poate-dovada se vede in chiuveta. Mod de folosire:de doua ori pe zi,dupa spalarea dintilor. Scoateti capacul si turnati pana la linia de 10ml.Clatiti bine toata gura timp de 60 secunde,apoi scuipati.Este indicate folosirea sub supraveghere pentru a reduce pericolul de inghitire.Depozitati la temperature sub 30°C. Nu lasati la indemana copiilor. Nu e recomandata copiilor sub 6 ani. Nu se inghite.Nu folositi daca sigiliul este rupt sau perforat Daca asimilati fluor si din alte surse cereti sfatul dentistului.Nu contine alcool.
Apa de gura Listerine smart rinse – 500ml

Lilsterine cool citrus antibacterial mouthwash – 250ml

LISTERINE -ANTIBACTERIAL-250ML-apa de gura.
Folosit de 2 ori pe zi,acest produs ofera protectie impotriva placii timp de 24 ore si incredere intr-o respiratie proaspata. S-a dovedit clinic faptul carevine si reduce placa si tartrul,o cauza majora a problemelor gingiilor;ucide bacteriile dintre dinti;improspateaza respiratia.Pentru a deschide sticla:apasati partile lise de pe dopul sticlei si desurubati. Pentru a inchide: rasuciti dopul pana se inchide. Mod de folosire: foarte eficienta daca este folosita dimineata si seara, dupa spalarea dintilor. Turnati 20ml(4 linguritex5ml fiecare)intr-un pahar, clatiti gura timp de 30 secunde, apoi scuipati.Nu lasati la indemana copiilor;contine alcool.Nu e recomandata copiilor sub 12 ani. Nu folositi daca sigiliul este rupt sau perforat.Nu diluati,nu inghititi si nu beti direct din sticla. Daca asimilati fluor si din alte surse cereti sfatul dentistului.
Apa de gura Listerine cool citrus antibacterial mouthwash – 250ml
Listerine softmint sensation – 500ml

Listerine total care clean mint – 250ml

Apa de gura la 250 ml. Folosita de 2 ori pe zi,acest produs curata si protejaza oferind gurii 6 beneficii: mentine gingii sanatoase;intareste smaltul dintilor impotriva cariilor;previne tartrul si ajuta la mentinerea sanatatii si albului dintilor;ucide pana la 99,9% din bacterii-fapt demonstrat in testele de laborator;respiratie proaspata pana la 24 ore.Pentru a deschide sticla:apasati partile lise de pe dopul sticlei si desurubati.Pentru a inchide:rasuciti dopul paan se inchide.Mod de folosire:foarte eficienta daca este folosita dimineata si seara,dupa spalarea dintilor. Turnati 20ml(4 linguritex5ml fiecare)intr-un pahar,clatiti gura timp de 30 secunde,apoi scuipati. Nu lasati la indemana copiilor;contine alcool.Nu e recomandata copiilor sub 12 ani.Nu folositi daca sigiliul este rupt sau perforat.Nu diluati,nu inghititi si nu beti direct din sticla. Daca asimilati fluor si din alte surse cereti sfatul dentistului.
Apa de gura Listerine total care clean mint – 500ml

4) Apa de gura Oral B

Producator: The Procter & Gamble Co USA
Apa de gura Oral-B ajuta la curatarea si protectia gingiilor si dintilor suplimentar ingrijirii orale zilnice.

Apa de gura Oral-B prezinta urmatoarele caracteristici:
– Nitratul de potasiu combate durerea aparuta din cauza hipersensibilitatii,
– Fluorul ajuta la prevenirea cariilor,
– este o solutie gata de utilizare, pentru uz zilnic,
– are un gust mentolat pentru o respiratie proaspata.

Nu contine alcool.

A se folosi in cazurile de hipersensibilitate dentara.
Prezentare ambalaj:300 ml.
Oral-B anti plaque fresh mint flavour

Oral-B sensitive mouthrinse without alchool fresh mint – 300ml

Apa de gura la 300 ml-fara alcool. Ajuta la protectia impotriva sensibilitatii dintilor.Special creata pentru dinti si gingii sensibile. Contine fluor care ajuta la lupta impotriva cariilor.Cu aroma de menta proaspata.Aceasta apa de gura contine un ingredient activ,care previne sensibilitatea dintilor-dovedit clinic. Contine deasemenea fluor pentru protectie impotriva cariilor. Formula sa usoara fara alcool, este creata pentru gingii si dinti sensibili. Mod de folosire: folositi nediluat. Clatiti de 2 ori pe zi dupa spalarea dintilor cu 15ml apa de gura(vezi semnul de pe capac)timp de 30 secunde. Nu inghititi. Recomandam folosirea impreuna cu periuta de dinti din aceeasi gama. Nu este recomandata copiilor sub 6 ani. Nu lasati la indemana copiilor. Daca asimilati fluor si din alte surse cereti sfatul dentistului sau medicului. Pastrati la temperaturi peste 0C.
Apa de gura Oral-B sensitive mouthrinse without alchool fresh mint – 300ml

5) Eludril apa de gura

Producator: Pierre Fabre Dermo-Cosmetique Franta
Categoria: Ingrijire si albire dinti, adezivi proteze

Indicatii: Eludril este o apa de gura antiseptica si analgezica cu un spectru larg de de actiune.

Este indicat in cazurile urmatoare: gingivita, parodontita, detartraj, chirurgie parodontala, surfasaj radicular, extractii dentare, implantologie.

Apa de gura Eludril contine urmatoarele proprietati: bactericida si fungicida, antiplaca, antiinflamatorie gingivala, analgezica, cicatrizanta, reziduala (de peste 8 ore).

Pastreaza echilibrul florei cavitatii bucale.

Rezultate dovedite prin studii clinice Prin ameliorarea principalilor indici clinici (de placa, gingival, cicatrizare, regenerarea gingiei) si reechilibrarea florei bacteriene, Eludril contribuie la controlul bolilor paradontale.
Compozitie:

Clorhexidina – 0,10%
Clorbutanol – 0,50%
Alcool
Prezentare ambalaj:200 ml.

6) Apa de gura Antiplaque Lacalut Aktiv

Producator: Medipharma Homburg GmbH Germania

Indicatii:

Apa de gura Aktiv Antiplaque Lacalut este gata preparata, fiind utilizata ca atare.

Folosita inainte de periajul dintilor, Apa de gura Aktiv Antiplaque indeparteaza placa bacteriana de la suprafata dintilor.

Utilizata dupa sau intre periaje, apa de gura Aktiv Antiplaque impiedica formarea tartrului si previne gingivita.

Se recomandat a se folosi de doua ori pe zi.
Compozitie:

Apa,
Glicerina,
Cocamid propilbetaina,
Digluconat de Clorhexidina,
Aroma, PEG-40,
Ulei hidrogenat de ricin,
Lactat de aluminiu,
Fluorura de sodiu, CI 14720.
Prezentare ambalaj:250 ml.

7) Apa de gura Lacalut Sensitive

Producator: Medipharma Homburg GmbH Germania
Indicatii:
Apa de gura Lacalut Sensitive trateaza inflamatiile gingivale.

Poseda proprietati: antimicrobiane, astrigente si de calmare a senzatiei dureroase.

Apa Lacalut Sensitive poate fi folosita zilnic pana la disparitia fenomenelor acute sau ca tratament de intretinere a igienei cavitatii bucale, prin clatiri o data sau de doua ori pe saptamana.

Pentru rezultate optime etse recomandat a se folosi impreuna cu pasta de dinti Sensitive.
Compozitie:

Apa,
Glicerina,
Cocamid Propilbetaina,
Digluconat de clorhexidina,
Ulei hidrogenat de ricin,
Aroma,
Lactat de Aluminiu, CI 42051, CI 47005.
Prezentare ambalaj:

250 ml.

8)Sensodyne Apa de gura x 300ml | Sodium Fluoride

Substanta activa: Sodium Fluoride
Producator: GlaxoSmithKline plc Marea Britanie

Indicatii:

Apa de gura Sensodyne protejaza delicat dintii sensibili.

Datorita clorura de potasiu, Apa de gura Sensodyne amelioreaza sensibilitatea dintilor.

Nu contine alcool sau coloranti, iar sticla este prevazuta cu masura dozatoare.

Se foloseste de doua ori pe zi dupa periaj.

Se umple masura dozatoare cu apa de gura pana la linia de 20 ml.

Clatiti gura timp de 30 de secunde.

Nu inghititi.
Compozitie:

Aqua, glycerin, sorbitol, poloxamer 338, PEG-60 Hydrogenated, Castor Oil, Potassium, cloride, Aroma, Cetyl-pyridinium chloride, sodium fluoride, methylparaben, propylparaben, sodium benzoate, sodium saccharin, disodium phosphate, sodium phosphate.

Ingredient activ: Sodium Fluoride.

Nu contine alcool sau coloranti.
Prezentare ambalaj:300 ml.

9) Apa de gura PerioAid 0,12%

Contine substante active: Digluconat de Clorhexidină 0,12%; Clorura de Cetilpiridinium 0,05%
Nu contine alcool
Indicaţii:
Adjuvant al tratamentelor dentare:
– chirurgie – extractii dentare
– tratamente parodontale
– terapie cu implanturi dentare
Graţie asocierii CHX 0,12% şi CPC 0,05%, PERIO AID este la fel de eficient precum clătitul gurii cu CHX 0,2 %, cu sau fără alcool. Actiune antibacteriala superioara
• gust foarte plăcut
• efecte secundare reduse sau inexistente (de tipul colorare sau pierderea gustului)
• datorită absenţei alcoolului – nu irită mucoasele/nu ustura
Utilizare 10 la 15 ml timp de 30 secunde, de 2 ori pe zi.

10) Citrolin Apa De Gura X 120 Ml

Compozitie:
100 ml contin: cetrimid 25 mg, clorhidrat de lidocaina 3 mg, si excipienti: acid citric anhidru, hidrogen fosfat de sodiu, simeticona, riboflavina, albastru de metilen, propilen glycol, p-hidroxibenzoat de metil, benzoat de sodiu, apa purificata.
Indicatii

Citrolin este o combinatie medicamentoasa cu proprietati antiseptice /anestezice utilizata ca apa de gura, in urmatoarele afectiuni:
Leziuni ulceroase ale cavitatii bucale;
Gingivite, stomatite,
Iritatii mecanice ale mucoasei bucale, determinate de proteze dentare sau alte dispozitive ortodontice;
Dureri dentare, (inclusiv cele determinate de carii sau extractii dentare);
Faringite si amigdalite: pentru a ameliora durerile laringiene, ca antiseptic si pentu a inlatura halena.
Contraindicatii

Hipersensibilitate la cetrimid, lidocaina sau la oricare dintre excipientii produsului
Copii sub 6 ani.
Mod de administrare

Ca si alte antiseptice/anestezice Citrolin se utilizeaza ditect, fara dilutie, 15 ml (o lingura) apa de gura, de trei ori pe zi sau la nevoie.
Reactii adverse

Experienta pe termen lung, a aratat o incidenta foarte mica a reactiilor adverse asociate cu utilizarea topica a cetrimidului. La concentratiile recomandate, cetrimidul este foarte bine tolerat, dar, ocazional, pot sa apara reactii cutanate iritative. De asemenea, dupa administrari repetate, rareori, au fost raportate reactii de hipersensibilitate.
In cazul administrarii la dozele recomandate, clorhidratului de lidocaina este foarte bine tolerat si nu determina reactii alergice.
Precautii

Daca Citrolin vine in contact cu ochii sau urechile, se indeparteaza urgent cu cantitati mari de apa.
Datorita efectului anestezic local, trebuie avut in vedere riscul de a musca buzele, obrajii, mucoasele sau limba.
Produsul poate pozitiva testele antidoping.
Interactiuni

Deoarece cetrimidul se absoarbe in proportie mica, este foarte putin probabil ca Citrolin, ca antiseptic, sa influenteze actiunea altor medicamenic administrate oral. In acelasi mod, este putin probabil ca alte medicamente administrate oral sa influenteze activitatea cetrimidului.
Cantitatea de lidocaina din Citrolin este prea mica pentu a determina orice interactiune semnificativa clinic cu alte medicamente administrate oral.
Cu toate acestea, administrarea concomitenta cu alcool etilic sau cu medicamente care contin alcool etilic sau care determina efect antalcool cu alcoolul etilic nu este recomandata.
Atentionari speciale

In cazul existentei de leziuni ale mucoaselor, este necesara prudenta, deoarece exista riscul absorbtiei mai rapide a lidocainei.
Sarcina si alaptarea

Nu exista informatii privind utilizarea Citrolin in timpul sarcinii sau alaptarii.
Supradozaj

Cantitatea de lidocaina din Citrolin este foarte mica, astfel incat este putin probabil sa apara supradozajul, 100 ml apa de gura contin 25 mg cetrimd. De aceea, este putin probabil sa apara supradozajul, avand in vedere ca doza letala pentru sarurile cuaternare de amoniu, este de 1-3 g.
In cazul in care este ingerat in cantitati mari, cetrimidul poate determina greata si varsaturi. Simptomele intoxicatiei includ dispnee si cianoza, datorita paraliziei musculaturii respiratorii. Poate sa determine deprimarea SNC (sistemului nervos central), posibil precedata de hiperexcitabilitatea manifestata prin convulsii si hipotensiune arteriala.
In caz de supradozaj, trebuie administrat lapte, solutii gelatinoase si albus de ou. Poate fi utilizata o solutie diluata de sapun. Ingestia de alcool etilic trebuie evitata, deoarece creste absorbtia din tractul gastro-intestinal.
Este necesara instaurarea ventilatiei mecanice pana la reluarea respiratiei spontane. Statusul hemodinamic trebuie mentinut prin administrarea de perfuzii cu plasma, solutii electrolitice adecvate sau de medicamente care cresc tensiunea arteriala. Convulsiile pot fi controlate prin administrarea intravenoasa de diazepam.
Pastrare

A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj.
A se pastra la temperaturi sub 25C, in ambalajul original.
A nu se lasa la indemana copiilor.
Ambalaj, prezentare

Cutie cu 1 flacon din polietilentereftalat, inchis cu capac de aluminiu, a 120 ml apa de gura.

Capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje Citrohli nu influenteaza capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.
Producator – PHARCO

11) CURASEPT CU CLORHEXIDINA SI ADS(FARA ALCOOL)200ml

Utilizare fara efecte secundare neplacute. Singura apa de gura cu clorhexidina (de pe piata) care nu ingalbeneste dintii iar faptul ca nu contine alcool face ca produsul sa fie bine tolerat de mucoasa. Apa de gura cu clorhexidina ce contine sistemul A.D.S.(reduce eficient riscul de patare a danturii si de pierdere a gustului) ce impiedica ingalbenirea dintilor datorata tocmai clorhexidinei este disponibila in trei variante de concentratie : 0.05% clorhexidina si 0,05% fluoride pentru utilizare de lunga durata si protectie potrivita pentru oricine care isi doreste o igiena orala completa si in special purtatorilor de aparate dentare, cazuri in care cariile sunt o permanenta amenintare; 0.12%(protectie pentru gingii iritate) pentru protectie puternica si indelungata si 0.20% clorhexidina pentru protectie intensiva pe termen scurt. Fiind recomandate cu precadere persoanelor ce au suferit o interventie chirurgicala, celor ce sufera de paradontoza, celor cu probleme legate de sensibilitatea gingiilor si dintilor, dar mai ales a celor care au implant dentar. Clatiti zilnic cu 10ml timp de 60 sec. Folositi timp de 28 de zile sau la indicatia medicului. Nu fumati si nu consumati nimic timp de o ora dupa folosire. Flacon de 200 ml (MADE IN SWITZERLAND)

12) Gengigel apa de gura

Producător: Ricerfarma

Indicatii:
Stari inflamatorii: gingivite, hemoragii, retractii gingivale, parodontite.
Traumatisme ale tesuturilor-chiuretaje, extractii, vindecare post operatorie.
Stari patologice in care mucoasa gingivala necesita concentratii ridicate de acid hialuronic.
Are proprietatea de a adera la mucoasa gingivala ceea ce permite acidului hialuronic sa ramana la nivelul mucoasei gingivale pentru o perioada mai lunga de timp.
Are proprietatea de a crea o pelicula ceea ce face ca produsul sa devina rezistent la actiunea salivei si ajuta la crearea unui mediu de protectie ce asigura regenerarea tesutului.
Are un PH iso-salivar care nu afecteaza dintii.
Nu contine zahar cu exceptia zilitolului, un indulcitor natural, necariogenic si care nu duce la stricarea dintilor.
Nu are contraindicatii, efecte secundare sau interactiuni medicamentoase.
Este in mod special folositor in cazul persoanelor cu nevoie crescuta de acid hialuronic cum ar fi femei gravide, varstnici, copii, diabetici si fumatori.

Compozitie:
Gengigel contine acid hialuronic cu greutate moleculara mare, obtinut printr-un proces biotehnologic ce garanteaza un nivel inalt de puritate. Formula sa este asemanatoare cu cea a acidului hialuronic gasit la nivelul gingiei.

Mod de administrare:
Timp de 1-2 minute clatiti cu 10ml (o doza).Compozitia este pregatita pentru a fi folosita. Nu diluati.

13) Aslamed

Farmec

ADRESABILITATE

Paradontoza este principala cauza a pierderii dintilor la adulti. Desi este o boala intalnita foarte des, ea poate fi preintampinata printr-o igiena orala corespunzatoare. Apa de gura Aslamed previne paradontoza, protejand dintii si gingiile
ACTIUNE

Apa de gura Aslamed, cu clorhexidina si argila speciala, actioneaza timp indelungat, inhiba dezvoltarea placii bacteriene si previne paradontoza. Clorhexidina este o substanta cu un puternic efect bactericid si bacteriostatic asupra unui numar larg de bacterii gram pozitive, gram negative si fungi, in timp ce argila prezinta actiune remineralizanta si astringenta.
MOD DE UTILIZARE

Umpleti capacul flaconului (aproximativ 10 ml) cu apa de gura si clatiti timp de 1 min. Nu inghititi
BENEFICII

Utilizata regulat, apa de gura Aslamed asigura o respiratie proaspata, protejeaza dintii si gingiile, inhiba dezvoltarea placii bacteriene si previne paradontoza.
REZULTATE CLINICE

Acest produs a fost testat în Clinica Odontologie – Parodontologie a Universitatii de Medicina si Farmacie din Cluj- Napoca.

PENTRU COPII

14) Apa de gura Dulgon Kids

Descriere :
Apa de gura Dulgon Kids cu aroma delicioasa de mere ofera o protectie de incredere si eficienta dintilor de lapte. Datorita profilaxiei sale duble protejeaza dintii de carii, controleaza placa dentara si intareste smaltul dintilor.
Nu contine alcool, contine fluorura.
Mod de utilizare: dupa periajul dintilor, se clateste bine gura cu 10 ml de apa de gura Dulgon KIDS, nediluata (consultati indicatorul de dozare din cupa de masurare inclusa in pachet) pentru aproximativ 30 de secunde. A nu se inghiti. Apa de gura trebuie folosita de catre copii doar sub supravegherea unui adult.
Efectele benefice ale apei de gura sunt maximizate doar daca dintii sunt periati inainte de utilizarea acesteia.
Pasta de dinti Dulgon Kids este ideala pentru periajul dintilor.
Testata in laboratoare dentare. Este indicata copiilor de peste 6 ani, daca pot controla clatirea gurii.

15) apa de gura piwy pierrot pentru copii 500ml

Apa de gura pentru copii 500ml.Instructiuni de folosire: umpleti capacul si clatiti gura timp de 30 de secunde si scuipati.A nu se dilua. A nu se administra copiilor sub 6 ani.

PENTRU FUMATORI

16) Pearl drops smokers – 400ml

PEARL DROPS SMOKERS 1+1-apa de gura-pentru respiratie curata si proaspata-400mlInlatura tartrul si lupta impotriva mirosurilor neplacute de tutun.Tartrul si nicotina se pot depune intr-un strat in gura,daunand respiratiei fumatorilor.Aceasta apa de gura cu actiune dubla,cu agenti speciali pentru curatenia gurii si agenti activi de improspatare a respiratiei,neutralizeaza mirosurile neplacute pentru o gura curata si respiratie proaspata.Contine deasemenea un agent Antibacterial-este demonstrat stiintific faptul ca acesta,impreuna cu igiena zilnica a dintilor, opreste formarea placii si depunerea tartrului.Pentru cele mai bune rezultate,folositi zilnic,si spalati dintii cu pasta de dinti obisnuita,pentru a pastra aspectul mai sanatos si mai stralucitor al dintilor,si respiratie curata si proaspata.Mod de folosire:clatiti dintii si gingiile timp de circa 30 secunde,faceti gargara,apoi scuipati.Nu se inghite.Atentie!Nu lasati la indemana copiilor.Nu se recomanda copiilor sub 6 ani.Contine fluorura de sodiu.

DESENSIBILIZANTE:

4) Oral-B sensitive mouthrinse
7) Apa de gura Lacalut Sensitive
8) Sensodyne
11)CURASEPT CU CLORHEXIDINA SI ADS(FARA ALCOOL)200ml
28) Favisan cu propolis
36) TIS Apa de Gura cu Propolis
42) REGULAT® DENT
44) BioRepair
49)Apa de gura Colgate Plax sensitive </span style>

19) Apa de gura Tom’s of Maine 473ml

Apa de gura Tom’s of Maine 473ml (made in USA) este un produs Premium din gama sa, continand exclusiv ingredinete naturale, aloe vera si baking soda(bicarbonat de sodiu : anuleaza aciditatea, efect antifungic si de albire) pentru un efect racoritor si revigorant. Un important mijloc de lupta impotriva bacteriilor si tartrului, aceasta apa de gura previne in mod eficient aparitia gingivitei si parodontozei. Aceasta apa de gura NU CONTINE : zaharina, indulcitori artificiali, conservanti, coloranti sau arome; sau ingrediente de origine animala. NU CONTINE ALCOOL

20) Blanx

Blanx– apa de gura pentru albire(Made in Italy/flacon 500ml) este o apa de gura completa cu actiune protectiva anti pete si coloratii dentare, antibacteriana impiedicand formarea placii dentare si cariilor datorata extractelor naturale: licheni arctici, patlagina etc. Extractul de patlagina are proprietati calmante si emoliente. Indeparteaza germenii si bacteriile ce cauzeaza mirosul neplacut al cavitatii bucale. Impiedica aparitia inflamatiilor si prin aceasta stopeaza proliferarea bacteriana. Mai contine : menta, mentol, alantoina, extract de Usneea Barbata, bicarbonat de sodiu. NU CONTINE ALCOOL nici clorhexidina. Dintii isi recapata albul natural iar gingiile se insanatosesc.Dupa periajul dentar clatiti cavitatea bucala. Folosita cu o pasta de dinti(de preferinta Blanx) asigura o igiena profunda. ATENTIE : a nu se inghiti, nerecomandata copiilor sub 6 ani. MOD DE UTILIZARE : nu necesita diluare; umpleti capacul dozator pana la linia de 10ml, clatiti timp de 60 de secunde si apoi scuipati. Se recomanda utilizarea de 2 ori pe zi inainte sau dupa periajul dintilor.

21) Laurmed

Apa de gura cu propolis, menta, salvie si gliceerina spray de 30 ml.
Indicatii:

Abcese dentare,amigdalita,faringita,gingivite cu sangerare,afte bucale,gura urat mirositoare,inflamatii ale mucoasei bucale,protejeaza dintii si gingiile.

22) Apa de gura BIO cu extract din plante Logona

Improspateaza si protejeaza. Salvia, propolisul si o compozitie de uleiuri esentiale ingrijesc gingiile si asigura o respiratie proaspata.
Beneficii

Apa de gura improspateaza respiratia si are o actiune antibacteriana asupra cavitatii bucale, impiedicand aparitia cariilor.
Efecte

Combinatia concentrata din plante are un puternic efect antibacterian, ceea ce impiedica formarea respiratiei neplacute si a depozitelor dentare. Extractul de salvie biologica are puternice proprietati antibacteriene si antifungice care ajuta procesul de vindecare a ranilor.Dupa periaj, adaugati 4-10 picaturi intr-un pahar cu apa si clatiti foarte bine cavitatea bucala. Pentru uz frecvent.
Ingrediente

Weingeist, Apa, ulei de menta, glicerina vegetala, extract din iarba de smirna, extract de salvie*, amestec de uleiuri eterice, sorbitol,bisabolol, extract de propolis, susbtante biologic active din uleiuri eterice .
Asteptari

Apa de gura are un gust si un miros placut, delicat. Apa de gura este recomandata datorita faptului ca, prin clatire, poate ajunge in spatii din cavitatea bucala ce nu pot fi curatate cu periuta de dinti.
Sfaturi

Durata optima de clatire este de 20-30 de secunde cu apa de gura.

23) Sea Fresh , 500ml.

Apa de gura cu alge verzi-albastre active biologic, sare de mare si minerale. Ajuta la detoxifierea si intarirea gingiilor si a dintilor. Lasa o respiratie proaspata.

Ingrediente: apa, glicerina, extract de samburi de grapefruit, alge verzi albastre, sare de la Marea Moarta, ester C de ascorbat de calciu, acid ascorbic, extract de tataneasca, extract de aloe vera, bicarbonat de sodium, extract de seminte de susan salbatic, mentol, ulei de menta, echinaceea, galbenele. apa, glicerina, extract de samburi de grapefruit, alge verzi albastre, sare de la Marea Moarta, ester C de ascorbat de calciu, acid ascorbic, extract de tataneasca, extract de aloe vera, bicarbonat de sodium, extract de seminte de susan salbatic, mentol, ulei de menta, echinaceea, galbenele.

24) Hofident

Actiune:
Produsul are actiune antiseptica, cicatrizanta, hemostatica, antiinflamatoare, antioxidanta, detoxifianta, dezodorizanta. Se recomanda in gingivite, stomatite, afte, dureri de compresie cauzate de protezele dentare, dupa extractii dentare, in caz de ragade, sangerari ale gingiilor, ulceratii ale mucoasei bucale si gingivale. Intarzie formarea placii dentare, impiedica mirosul neplacut si asigura igiena zilnica a gurii.

Mod de utilizare:
Produsul se dilueaza astfel: 30 – 50 picaturi la 50 ml apa calduta, iar cu solutia obtinuta se clateste gura dupa fiecare masa. Nu se inghite. De preferinta, nu se consuma alimente si bauturi timp de 1/2 ori dupa utilizare.

Precautii:
Contine alcool etilic. Se utilizeaza doar diluat in apa calduta.
Contine:
Aqua, alcohol, Capsella bursa pastoris extract, Plantago lanceolata extract, Chamomilla recutita extract, Achillea millefolium extract, Aescculus hippocastanum extract, Mentha piperita extract, Ubiquinone

25) Farfala

Produs Farfalla
Apa de gura ce improspateaza si ingrijeste gura. Cu arbore de ceai, smirna, menta si alte uleiuri esentiale certificate organice. Ultilizare: nu se pulverizeaza direct in gura. Se pulverizeaza de 2 ori in putina apa si se face gargara.

26) Apa bio de gura cu grapefruit “Homeopathy”

Apa bio de gura cu grapefruit si lamaie nu contine alcool, zahar sau arome artificiale.
Gramaj: 200ml
Produsul ofera o senzatie placuta fresh datorita continutului de citrice, reduce flora bacteriana din cavitatea bucala. Produsul nu contine coloranti, flour sau menthol.
Mod de utilizare: Amestecati apa de gura cu putina apa si clatiti gura de cate ori este nevoie. Atentie! Nu inghititi produsul. Produs 100% ecologic.
27) Apa bio de gura bioactiva “Bilka dent”
Apa bio de gura bioactiva “Bilka dent”
Apa bio de gura bioactiva este folosita impotriva cariilor si gingiilor inflamate, cu eficienta ridicata.
Gramaj: 200ml
Ingrediente: Extract de elecampane, musetel, patlagina, cicoare, sunatoare, galbenele si menta, extract de ceai verde, frunze de merisor, saruri acid lactice.
Apa bio de gura garanteaza o protectie puternica impotriva bacteriilor, cariilor si inflamatiilor.
Produsul este recomandat pentru dezinfectarea cavitatii bucale, ataca <> paradontoza, ulceratiile buzelor si gingiilor, gingivitele, indeparteaza tartrul si previne reformarea acestuia.
Apa bio de gura nu contine zahar.
Mod de utilizare: Amestecati apa de gura cu putina apa si clatiti gura de cate ori este nevoie.
Atentie! Nu inghititi produsul.

28) APA DE GURA ALOE VIRGINIA- Favisan

Are, ca domeniu de utilizare, ingrijirea cavitatii bucale (micoze, miros neplacut al gurii, rani, parodontoze)

Mod de utilizare:
Faceti gargara cu aceasta solutie de 3-5 ori/zi, apoi o mentineti in gura cateva minute.

Daca vi se pare prea astringenta, combinati, in momentul folosirii, o lingura de solutie cu 2 linguri de apa.
Contine:
Aqua destillata, suc de aloe stabilizat, lutum

Apa De Gura Propolis 250Ml Favisan
Compozitie:
extract de propolis, extract de salvie, extract de musetel, extract de muguri de plop, clorura de zinc Produsul este recomandat pentru igiena zilnica a mucoasei bucale, in tratamentul local al infectiilor si inflamatiilor de la nivelul cavitatii bucale (stomatite, gingivite), pentru prevenirea formarii placii bacteriene, pentru micsorarea hipersensibilitatii dentinare.

29) APA DE GURA FLORAL 70ml

Furnizor: COMPLEX APICOL
APA DE GURA FLORAL 70ml

Apa de gura cu propolis este o solutie alcoolica care contine propolis, sortisoara, ulei de meta si de eucalipt, care are un gust placut aromat iar in contact su cavitatea bucala ofera o senzatie de racorire.

Previne procesul de fermentatie si previne/opreste procesul de apritie a cariilor;

Inlatura mirosul neplacut al cavitatii bucale, mentine o igiena perfecta a gurii;

Indicata in stomatite, gingivite, dupa extractii dentare, etc;

Stimuleaza secretia salivara, conferind un efect dezodorizant de durata. !!!!!!!

Mod de folosire:
Se pun 30-40 picaturi intr-un pahar cu apa, se omogenizeaza, dupa care se clateste gura sau se face gargara.
Contine:
Alcool etilic 96grade, propolis brut, cynamonyu, eucaliptol, fructus caryophyly, zaharina, mentol.

30) Apa de gura bio cu salvie

Apa de gura bio cu salvie

Apa de gura naturala, pe baza de salvie si chimen (negrilica) din agricultura ecologica.
* Aceste doua plante au efect antibacterian, cu rol de a preveni dezvoltarea germenilor patogeni in cavitatea bucala. De asemenea, mirul si hidrocarburile naturale din uleiuri eterice dau un gust placut si o senzatie de prospetime. Combate senzatia neplacuta de gura uscata.
* Nu contine parabeni, coloranti, arome artificiale sau ingrediente petrochimice.
* Ingrediente:Alcohol (alcool), Aqua (apa), Carvone Oil (hidrocarbura naturala din uleiuri eterice), Glycerin(glicerina vegetala), Sorbitol, Salvia Officinalis (extract salvie) , Commiphera Myrrhe (extract mir), Bisabolol, Nigella Sativa* (extract chimen negru)*, propolis, Parfum (din uleiuri esentiale)
* Mod de utilizare: utilizati 3-7 picaturi intr-un pahar cu apa, pentru clatire si gargara.

31) Apa De Gura Bio 300Ml Dr. Hauschka Biomarkt

32) Logona ingrediente pe bază de plante

Apa De Gura Cu Extract Din Plante Bio 50Ml Logodent Dennree
Alcool, Aqua (apa), Mentha piperita (menta Oil), Glicerina, Commiphora abyssinica (Mir Extract), Salvia officinalis (extract de salvie), aromă (aromă), sorbitol, bisabolol, Propolis Cera (extract de propolis)

33) L’Angelica Apa de Gura

L’Angelica Apa de Gura – OnlinePharma

Contine extracte naturale obtinute de Institutul Erboristic Angelica: salvie (actiune tonica si purifianta), menta si colocazia (cu actiune tonica si de reimprospatare). Mai contine alantoina (calmanta), clorhexidina (antiseptic) si fluorura de sodiu. Ideala pentru o respiratie proaspata.

34) Heliodenta apa de gura Exhelios

Prezentare:
Recipient cu 100 ml solutie.
Compozitie:
Produsul pentru igiena cavitatii bucale contine:
extracte din salvie (Salvia Officinalis), galbenele (Calendula Officinalis),
coada racului(Potentilla Anserina), coada soricelului (Achillea Millefolium),
hrean(Armoracia Rusticana), menta (Mentha Piperita).
Actiune:
Prin actiunea bacteriostatica, antiseptica, antiinflamatoare, analgezica, cicatrizanta a principiilor active din plante, produsul Heliodenta apa de gura da rezultate bune in gingivite, stomatite, abcese dentare, in procese de parodontoza.
Principiile active din frunzele de hrean prin actiunea hemostatica previne si opreste sangerarea gingiilor.
Mod de administrare:
Se clateste gura, timp de un minut dupa fiecare periaj sau de cate ori este nevoie, cu Heliodenta apa de gura diluata 1:1 cu apa.

35) CONIMED

FarmaNaturist
Actiune: antiseptica, antiinflamatoare, antimicotica, astringenta, cicatrizanta, deodorizanta a cavitatii bucale, tonifiant al musculaturii faciale, ce poate fi folosita in ameliorarea aftelor, a afectiunilor gingivale, previne aparitia cariilor si a paradontozei. Inlatura mirosul neplacut al gurii.
Ingrediente: extract hidroalcoolic din rasina de conifere, tinctura de sunatoare, tinctura de propolis, glicerina, bicarbonat de sodiu.
Mod de utilizare: 30 picaturi APA DE GURA CONIMED se pun in 50 ml apa, se omogenizeaza, dupa care se clateste gura 1- 2 minute sau se face galgara.
Nu necesita conditii speciale de pastrare.
Producator: Sc Elzin Plant Srl
Cantitate: Fl. x 100ml

36) TIS Apa de Gura cu Propolis

Tis Apa de Gura cu Propolis

Produsul este recomandat pentru igiena zilnica a mucoasei bucale.

Este indicat in tratamentul local al infectiilor si inflamatiilor de la nivelul cavitatii bucale (stomatite, gingivite), pentru prevenirea formarii placii bacteriene, pentru micsorarea hipersensibilitatii dentinare.

Ingrediente: Apa de Gura cu Propolis:
Extract de propolis, extract de salvie, extract de musetel, extract de muguri de plop, clorura de zinc.

Forma de ambalare Apa de Gura cu Propolis: 20 g .

37) Tetramint

Apa de gura cu salvie, scumpie, menta apa de gura cu salvie, scumpie si menta – Blog Cristinne Cosmetics

Apa de gura cu ulei natural de salvie, scumpie si menta – 250 ml – pret: 13 lei
Pentru respiratie proaspata si gingii sanatoase

38) WELEDA Apa de gura 50 ml

WELEDA Apa de gura 50 ml
Pentru o respiratie proaspata si gingii sanatoase

Apa de gura cu ratanhia de la Weleda stimuleaza functiile naturale ale mucoasei si florei orale datorita uleiurilor eterice si substantelor minerale continute, improspatand in acelasi timp respiratia fara a afecta gustul. Extractele plantei peruane ratanhia si ale smirnei tonifica gingiile si mucoasa bucala, ajutand la prevenirea inflamatiilor si a sangerarilor gingivale.

Mod de utilizare:Pulverizati de cateva ori intr-un pahar umplut pe jumatate cu apa calduta. Faceti gargara cu solutia obtinuta, clatind bine gura.

In caz de inflamatii acute puteti aplica apa de gura cu ratanha si nediluata direct pe zonele sensibile si marginile gingiilor, masand cu varful degetelor sau cu un betisor cu vata. Veti observa pe loc efectul binefacator si linistitor
Compozitie (declaratie completa): alcool, apa, extract de smirna, extract de radacina de ratanha, amestec uleiuri eterice naturale, extract de castane**, fluor**, argint**, silicat** (paraseptic) ** sub forma foarte diluata Ingredients (INCI): Alcohol, Water (Aqua), Commiphora Myrrha Extract, Krameria Triandra Root Extract, Flavour (Aroma)*, Limonene*, Linalool*, Eugenol*, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Bark Extract**, Calcium Fluoride**, Silver**, Magnesium Sulfate**. * din uleiuri esentiale naturale ** sub forma foarte diluata

39) DR ORGANIC – ALOE VERA – APA DE GURA 500 ML

Respiratie proaspata de menta. Efect antibacterian.
Cu ingrediente bioactive si organice: aloe vera (calmant natural), menta (aroma naturala), arbore de ceai (antiseptic natural), lichen de piatra (albire naturala), arnica (sanatatea gingiilor), Centella Asiatica (sanatatea gingiilor), extract din seminte de grapefruit (antibacterian natural). Fara parabeni, SLS, coloranti, parfumuri si conservanti artificiali. Netestat pe animale. Potrivit si pentru vegetarieni si vegani.
Formulele noastre de apa de gura sunt o inovatie in ingrijirea naturala a cavitatii bucale. Folosim cea mai pura, organica si bioactiva aloe vera, cu proprietati calmante; incredibil de eficienta, calmeaza gingiile, lansand o aroma proaspata de menta.

40) Apa de gura Fresh cu arbore de ceai

Apa de gura Fresh cu arbore de ceai,menta si smirna

Apa de gura Fresh cu arbore de ceai,menta si smirna. Racoreste si ingrijeste cavitatea bucala.Cu uleiuri esentiale certificate organice.

41) Apă de gură cu propolis, 250 ml

Apă de gură cu propolis, 250 ml – ApiComplex

42) REGULAT® DENT:

REGULAT® DENT – Îngrijire şi protecţie
gingii puternice, gură sănătoasă
Apă de gură preparată pe bază de REGULAT® concentrat fermentat în cascadă, cu adaos de afine, ghimbir, vitamina C şi zinc.
Apă de gură preparată pe bază de REGULAT® concentrat fermentat în cascadă, cu adaos de afine, ghimbir, vitamina C şi zinc.
Mod de utilizare:
Clătiţi gura cu 10 ml REGULAT® DENT (1/2 măsură) timp de 1 minut, atât dimineaţa cât şi seara.
Recomandări la utilizare:
Agitaţi bine înainte de utilizare. A se utiliza în termen de o lună de la deschiderea ambalajului.
A se păstra departe de razele directe ale soarelui. Datorită utilizării ingredientelor proaspete, există posibilitatea să apară variaţii ale culorii, mirosului, gustului sau clarităţii.
Ingrediente: REGULAT® 99,5 g (concentrat fermentat în cascadă, obţinut din: apă, lămâi*, curmale*, smochine*, nuci*, nucă de cocos*, soia*, ceapă*, ţelină*, anghinare*, mazăre*, mei*); acid ascorbic, clorură de zinc, extract de afine**, extract de ghimbir**, arome**.
* din culturi certificate biologic.
** substanţe vegetale
Protecţie pentru gingii sănătoase
Gingiile, dinţii şi flora orală au un rol esenţial pentru corpul uman. Păstrarea sănătăţii acestora este vitală pentru menţinerea stării de bine şi a sănătăţii.
Apa de gură REGULAT® DENT este recomandată ca terapie orală suplimentară pentru dinţi sensibili şi gingii inflamate.
Ingredientele antiinflamatoare formează un strat protector cu efect liniştitor la suprafaţa gingiilor.
Apa de gură REGULAT® DENT preparată pe bază de concentrat fermentat în cascadă REGULAT® cu adaos de afine, ghimbir şi vitamina C menţin o bună circulaţie, păstrează gingiile puternice şi mucoasa bucală în stare bună.
Antioxidanţii au rol activ în protecţia celulelor
Celulele mucoasei bucale cresc rapid şi ţesutul mucoase bucale se regenerează constant.
Apa de gură REGULAT® DENT este bogată în ingrediente valoroase, graţie descompunerii unice a enzimelor. Polifenolii, prin efectul lor anti oxidant, ajută la menţinerea metabolismului celular. Plantele folosesc polifenolii pentru protejarea celulelor şi asigurarea unei creşteri sănătoase a acestora.
Polifenolii joacă un rol esenţial în reglarea şi regenerarea celulară, în special a gingiilor iritate, ajutând la menţinerea unei mucoase orale sănătoase.
Protecţie celulară naturală
Zincul este parte integrantă a peste 300 de enzime implicate în importante reacţii ale metabolismului celular. Vitamina C este un ingredient cu multiple beneficii, care susţine funcţia imună prin efectul său anti oxidant. Ingredientele active din afine şi ghimbir susţin circulaţia şi asigură gingii sănătoase.
Fermentaţia în cascadă – formula naturii!
Procedeul Fermentaţiei în cascadă este un proces unic, brevetat. Ingredientele sunt descompuse în procese treptate de fermentaţie şi eliberate sub formă de acid lactic L+. Astfel, sunt concentrate în mod natural ingrediente valoroase din legume, fructe şi nuci provenite din culturi biologice controlate.

43) Optifresh Multi-action Protecting Mouthwash /oriflame

Graţie protecţiei complete oferite de Oriflame, protejează întreaga zi împotriva respiraţiei urât mirositoare*. Conţine Physcool®, pentru prospeţime îndelungată, mentă plină de prospeţime, magheran calmant, rozmarin anti-bacterian şi cimbru cu efect fortifiant. Potrivit pentru gingiile sensibile. Îmbogăţită cu sistemul de remineralizare şi fluor. Nu conţine alcool. *Testarea consumatorului, eşantion compus din 90 bărbaţi şi femei. 400 ml

Si ce se mai vinde pe net:

44) BioRepair

Oralfarm | magazin online de igiena bucala | BIO REPAIR APA DE GURA BIO-ACTIVA CU MICRO-REPAIR

Apa de gura BioRepair(bio-activa cu MicroRepair) 250ml, formula concentrata ce necesita diluare cu apa(Made in Italy). Contine particule micro-metrice bioactive constituite dintr-o substanta similara cu cea a smaltului dentar. Datorita formulei inovatoare BioRepair apa de gura bioactiva desfasoara o puternica actiune antiseptica si antibacteriana a intregii cavitati bucale protejand sanatatea dintilor. Repara suprafetele distruse si demineralizate ale smaltului, combate cu eficacitate formarea placii, tartrului si cariei eliminand totodata hipersensibilitatea dentinei. Formula concentrata ce necesita diluare cu apa. Mod de utilizare: se varsa continutul flaconului in paharul gradat pana la 10 ml si se completeaza cu apa pana la 20ml. Se clateste gura timp de un minut. A nu se inghiti. Se recomanda folosirea apei de gura de 3 ori pe zi dupa periaj sau cand nu se poate folosi pasta si periuta de dinti. Poate fi folosita chiar si dupa tratamentele de albire. Nu se recomanda copiilor sub 6 ani.

45) CREST PRO-HEALTH COMPLETE

Apa de gura CREST PRO-HEALTH COMPLETE contine 6 beneficii intr-o singura clatire : 1. Ajuta la reconstructia smaltului dintilor 2. Ajuta la prevenirea cariilor 3. Curata dintii si gingiile 4. Omoara germenii care provoaca respiratia urat mirositoare 5. Improspateaza respiratia 6. Toate acestea fara “arsura” provocata de alcool. Gust proaspat de menta. Flacon 1 L

46) Roval

APA DE GURA (inainte de periaj)Solutie pentru reamprospatare,combaterea bacterilor responsabile de placa dentara.Fabricat in Franta. Cantitate 500ml.

47) No name ( cea mai tare recomandare)

Sabreen International – Produse pentru ingrijire personala

Apa de gura este recomandata datorita faptului ca, prin clatire, poate ajunge in spatii din cavitatea bucala ce nu pot fi curatate cu periuta de dinti.
Are efect antibacterian si un miros foarte placut. De fiecare data cand te speli pe dinti, clateste 20-30 de secunde cu apa de gura. Cantitatea de mentol continuta este importanta – e o chestiune de gust si de efect antibacterian, mentolul fiind un ulei volatil va actiona mai multa vreme in cavitatea bucala si in zone greu accesibile periajului normal.

48) Easypiercing ®

Apa de gura Easypiercing

Nume firma:Piercing Get Wild
Cantitate : 125ml /flacon
Apa de gura, solutie antibacteriana

Ulei volatil de cuisoare, utilizat pentru proprietatile anestezice, dezinfectante, antiseptice, antibacteriene si anti-parazitare. Formula sa specifica va permite sa-l utilizati in mod frecvent, << fara a altera echilibru delicat al gurii dumneavoastra. >>
Produs pentru body piercing in limba (inainte si dupa gaurire)

49) Macleans freshmint – 300ml

Apa de gura la 300 ml. Spalarea dintilor ajuta la inlaturarea resturilor de mancare si a tartrului de pe dinti dar nu curata intreaga gura.Apa de gura Macleans cu gust de menta proaspata a fost creata pentru a omora bacteriile si a curata resturile ramase dupa spalarea si perierea dintilor,pentru a lasa gura mai curata si cu respiratia mai proaspata.Mod de folosire:folositi de 2 ori pe zi dupa ce spalati dintii.Umpleti dopul pana la linia de 15ml cu apa de gura;clatiti bine gura timp de 60 secunde,apoi scuipati;nu inghititi.Pastrati in siguranta si nu lasati la indemana copiilor;nu este recomandata copiilor sub 6 ani.Nu folositi daca sigiliul este rupt.

50) WISDOM –FRESHMINT

Cumpără apa de gura wisdom freshmint – 500ml

• Producător: Wisdom Toothbrushes
• Produs fabricat în: Marea Britanie
• Stoc: Disponibil
WISDOM –FRESHMINT-500ml-apa de gura antibacteriala. Lupta impotriva tartrului si a bacteriilor; contine fluor,ajuta la intarirea dintilor si lupta impotriva cariilor; improspateaza respiratia.;curata bine si dezinfecteaza gura. Mod de folosire:folositi de 2 ori pe zi dupa spalarea dintilor si folosirea atei dentare. Inchideti capacul. Folositi nediluat,clatiti viguros in jurul dintilor si gingiilor timp de 30 secunde si scuipati.