Cabinet Stomatologic Ploiesti

Dentist bun Ploiesti

Home Despre Noi

Despre Noi

Membrii Echipei

Blank Image

Dr Raluca Athanasiu – medic specialist ortodontie si ortopedie dento-faciala (Bucuresti)

Dentist

Blank Image

Dr. Bogdan Rizea – medic dentist, competenta implantologie

Dentist

Blank Image

Dr. Bogdan Sandu – Medic Specialist Chirurgie Buco-Maxilo-Faciala (Cluj-Napoca)

Dentist

Blank Image

Dr. Vasile Cerbanic – Medic Specialist chirurgie orala si dentoalveolara (Bucuresti)

Dentist

Echipa

În anul 2011 am deschis acest cabinet stomatologic ultramodern în inima Ploiestiului, dotat la standarde occidentale. Pentru ca ne pasa de pacienti, am organizat cabinetul in asa fel incat sa ofere o sterilizare garantata 100%, totul existand la vederea pacientului. Spatiul aerisit atat in sala de tratament cat si in sala de asteptare sunt menite pentru a crea confortul necesar pacientilor, de a nu-i sufoca si de a primi cum se cuvine orice tratament.

* Fiecare pacient beneficiaza de trusa de consultatie sigilata si sterilizata, desfacuta in fata lui, cat si de fiecare instrument necesar a fi folosit pentru tratament, identic – sigilat & sterilizat. Dezinfectia UNIT-ului dentar se face dupa fiecare pacient, folosind substante speciale, de ultima generatie, ATENTIE – nediluate, efectul lor instalandu-se in cel mai scurt timp.

Accu Check

* Posibilitatea efectuarii unor proteze in foarte multe variante, in functie de posibilitatile financiare a fiecarui pacient, incepand de la banala coroana metalica si terminand cu ceramica presata pe suport de zirconiu prelucrata pe calculator(CAD/CAM), coroane pe implanturi, proteze scheletate cu sisteme speciale, etc.

Cauti un dentist bun in Ploiesti? Sau un cabinet stomatologic unde sa primiti un tratament ca la carte si cu simtul raspunderii? Nu ezitati sa faceti o programare!
Consultatia initiala si planul de tratament, ce include costurile exacte asupra lucrarilor efectuate, sunt gratuite!

Pret implant dentar Ploiesti zirconiu – fatete dentare – albire – aparat dentar 

Adresa noastra este str. Fortunei, nr. 34. Ne puteti gasi foarte simplu pe Google Maps cautand “cabinet stomatologic ploiesti”. Sau click pe harta de mai jos!

Contact Rapid

Ne puteti suna sau trimite un e-mail in cazul in care aveti intrebari legate de serviciile noastre.

    Contact Info

    Adresa: Str. Fortunei, Nr. 34, Ploiesti, Prahova

    Telefon: 0740.31.32.83

    Email: office@dentarizea.ro